Previous slide
Next slide

Kris & Charlotte heten u

van harte welkom bij ’t Vossenerf

’t Vossenerf is een akkerbouw– en melkveebedrijf, waar tarwe, suikerbieten, aardappelen, graszaad, maïs en voederbieten worden geteeld. In 2004 namen wij, Kris en Charlotte, het bedrijf over van de ouders van Charlotte en begonnen ze meteen met het verwerken van melk tot ambachtelijk ijs.

Dit ijs kan je verkrijgen in de automatenshop die 7/7 open is!

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Heerlijk artisanaal roomijs

Automatenshop

Onze koetjes zorgen voor de heerlijke verse melk waarvan wij ambachtelijk ijs maken! Bij de bereiding blijven alle stoffen en natuurlijke smaken in het ijs bewaard, er worden geen bewaar-, kleur- of smaakstoffen aan toegevoegd.

Het ijs wordt verkocht in 1-persoons porties en literverpakkingen en je kan kiezen uit verschillende smaken. De nieuwe automatenshop aan de inrit van de hoeve is zeer gebruiksvriendelijk en 7/7 open!

Ook Aardappelen zijn in de automaat verkrijgbaar. Voor de wandelaars of fietsers hebben we ook warme en koude dranken voorzien in onze automaten. Geniet van een drankje op één van onze gezellige picknickbanken met zicht op onze koetjes!

Ice Cream Party!

Huur een ijskar

’t Vossenerf biedt ook de mogelijkheid tot het huren van een authentieke gerestaureerde ijskar. Leuk voor feestjes! Zowel groot als klein kan genieten van een heerlijk hoeve-ijsje!

Stuur ons een berichtje wanneer je onze ijskar wil huren en welke smaken je verkiest!

Previous slide
Next slide

Meet Abert!

De trouwe vriend

Deze dappere kleine waakhond houdt de wacht op de boerderij!
Hij durft wat blaffen als je aankomt op het erf, maar geen zorgen, hij is helemaal gék op de vakantiegasten en hun kinderen!

Graag traag bij het op- en afrijden van het erf, want Albert loopt nogal eens graag héél dicht bij de wielen…
Albert speelt heel graag met de kalfjes maar leert niet dat hij van de grote koeien toch beter een beetje afstand zou houden…